Напоследък много от известните ми приятели избягват да контактуват с мен“, оплака се Ерик

...
Напоследък много от известните ми приятели избягват да контактуват с мен“, оплака се Ерик
Коментари Харесай

Приятели започнаха да избягват Ерик Клептън

„ Напоследък доста от известните ми приятели заобикалят да контактуват с мен “, оплака се Ерик Клептън пред изданието Vulture. Както към този момент писахме, фамозният китарист се подреди измежду най-гласовите антиваксъри. Освен да се изказва против ограниченията против ковид, Клептън записа заедно с Ван Морисън песни в поддръжка на конспиративни теории, съгласно които пандемията COVID-19 в действителност е скрит план за лишаване на гражданските свободи - в духа на „ Карат ни да носим маски, с цел да мълчим “ и „ Ваксините убиват “.

Може би втората взаимна ария с Ван Морисън „ Where Have All The Rebels Gone “, в която двамата се чудят „ къде са се дянали всички бунтовници “, в  преляла чашата за известните  приятели на музиканта. Няколко месеца след като Клептън стартира да популяризира дезинформация за ковид и поведе личен кръстоносен поход против имунизацията и ограничаващите ограничения, музикантът призна, че не малко от известните му другари са прекратили комуникацията с него.

„ Опитах се да се свържа с сътрудници музиканти “, изясни той в интервю за канала в YouTube на Oracle Films — „ място за открит спор и независимост на информацията “. Според Vulture става дума за Стив Уинвуд и Джими Пейдж. „ Просто към този момент не се слушам с тях.  Телефонът ми не звъни доста постоянно.  Вече не получавам толкоз много имейли. Това е много видимо ... Подложен съм на остракизъм.  Усещам го на всички места. ”

Клептън повтори, че е решил да се ваксинира срещу Коронавирус, заради децата си, но е имал „ пагубни “ реакции към имунизацията AstraZeneca, което го е предиздвикало да сложи под подозрение „ пропагандираната “ изгода от инжекцията.

„ Уплаших се се, че в никакъв случай повече няма да мога да изсвирвам.  Страдам от периферна невропатия и в никакъв случай не би трябвало да се приближавам до иглата — добави той. — Но пропагандата споделя, че имунизацията е безвредна за всички. " Лекари и медицински експерти показаха, че е невероятно да се каже дали признаците му са били породени от имунизацията, още повече, че след като той самичък признава, че страда от периферна невропатия отпреди имунизацията. 

През май Клептън употребява същия мотив за „ пропагандата “ в отворено писмо, изпратено до списанияе „ Ролинг Стоун “, в което похвали подмолно настроените канали в YouTube и записите, които направиха с Морисън.

И добави, че му е мъчно да си прехапе езика и да премълчи това, което знае. . „ Изведнъж турнето на  Клептън из южните щати, предвидена за тази есен, придоби смисъл “, написа Vulture. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР